Direct aan de slag met jouw online gastvrijheid? Download het gratis e-book vol met tips.

online-gastvrijheid-vianne-scharloo-e1673950515307.webp

Lezing

Soms heb je even een inspiratieboost nodig. Even een frisse kijk op je organisatie. Een scherpe blik en enkele eye-openers, zodat je weer nieuwe stappen kunt zetten. Stappen die ervoor zorgen dat je online gastvrijheid wordt verhoogd. Dat prospects, klanten worden en klanten, loyale klanten worden.

Als echte foodie heb ik gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Maar door mijn kennis en ervaring, opgedaan tijdens mijn carrière in diverse branches, weet ik als geen ander dat de consument momenteel verlangt dat de online en offline ervaring overeen moet komen. Als trainer en inspirerend spreker help ik organisaties in alle branches om hun online gastvrijheid te verhogen.

Voor ik begon met spreken heb ik als directeur en marketing strateeg Red Carpet Social Media opgezet en geleid. In die jaren heb ik voor vele organisaties gewerkt aan het verbeteren van de online activiteiten. De focus lag op social media, maar dit is slechts een middel in de totale marketing- en communicatiemix, waarbij alles bij elkaar moet aansluiten. En daar is er geen verschil mogelijk tussen on- en offline.

Met mijn passie voor service en ondernemen met een focus op groei, weet ik zowel marketeers, communicatiespecialisten en ondernemers te inspireren en naar een hoger niveau te tillen. Door middel van ervaringsvoorbeelden, inspiratie uit de wereld en samenwerking met experts op diverse vakgebieden zal ik elke organisatie weten te transformeren van online aanwezig, naar online gastvrij.

Wil je geïnspireerd worden, boek dan een lezing van 45 minuten tot een uur, en zet de eerste stap naar online gastvrijheid.

Organisaties die ik al heb mogen inspireren: