Direct aan de slag met jouw online gastvrijheid? Download het gratis e-book vol met tips.

online-gastvrijheid-vianne-scharloo.webp

Half jaar programma

Met dit geweldige programma gaan we samen aan de slag om in 6 maanden jouw online gastvrijheid perfectioneren voor meer online succes!

Dit programma trappen we af met een grondige analyse doen om te kijken waar jouw uitdagingen liggen en welke kansen er voor jou het verschil gaan maken.

Daarna volgt een kick-off met het hele team. Online gastvrijheid is geen onemanshow, maar wordt gedragen door de hele organisatie. Dat wil zeggen… het hele team.

Dan gaan we per stap het CHARME model doorlopen, waarbij elke sessie dezelfde routine heeft. We zullen van tevoren bespreken voor welke teamleden het van belang is om deze specifieke live-dagen bij te wonen. Het kan natuurlijk zijn dat we altijd hetzelfde team hebben, maar soms is het ook goed om eens verder te kijken dan het marketing of communicatieteam.

We starten de live-dagen met de analyse. Wat gaat er goed en wat zijn de verbeterpunten. Daar krijg je de kennis die je nodig hebt om deze stap te optimaliseren. We maken direct een actieplan, waarbij je die maand de tijd hebt om dit actieplan uit te voeren. Tijdens deze maand, staat er altijd een expert tot je beschikking om vragen te stellen of zaken waar je tegenaan loopt aan te kaarten.

We sluiten af met, jawel, weer een kick-off. Jullie CHARME-OFFENSIEF is definitief gestart. Met elkaar gaan jullie de wereld een stukje online gastvrijer maken! En dat moet gevierd worden. Dit wordt een interactieve dag, waarbij iedereen geënthousiasmeerd wordt om het CHARME-offensief met beide handen en hart te dragen.

Als klap op de vuurpijl zullen we na een jaar een “audit” doen en bij positief slagen, ontvangt jouw organisatie het ONLINE GASTVRIJHEIDS keurmerk.

Wil jij direct aan de slag of eerst eens even sparren met me? Laat dan een bericht achter.

Organisaties die ik al heb mogen inspireren: